Robert Diepeveen
01/24/2024
1 min
0

[Business In Veenendaal] De Veelzijdigheid Van Complementair Premiums & Gifts

01/24/2024
1 min
0

VEENENDAAL – Wie op zoek is naar kerst- en relatiegeschenken die ook nog eens duurzaam zijn, kan niet meer om Complementair Premium & Gifts heen.

Complementair is namelijk expert op het gebied van relatie- en seizoensgeschenken, waaronder kerstpakketten. Buiten de gangbare kerstpakketten kan men bij Complementair ook terecht voor pakketten op maat die maatschappelijk verantwoord zijn. Zo treft u een ruime keuze aan fairtradeproducten aan, maar ook producten die zijn samengesteld uit gerecyclede materialen. Complementair vindt het belangrijk dat een groot deel van haar producten wordt gemaakt van duurzame materialen.

A-merken
Denk daarbij bijvoorbeeld aan een koeltas gemaakt van gerecyclede petflessen waarin de artikelen worden verpakt. Of een mand die is gemaakt van gerecyclede autobanden. Maar ook biologische en fairtradeproducten zoals Tony’s Chocolonely, Johnny Doodle, hagelslag en de biologische sappen van Van Schulp.

Showroom
Een bezoek aan de showroom is een echte aanrader, want naast de showroom voor de kerstpakketten beschikt Complementair ook over een showroom voor relatiegeschenken en gadgets. Daarin hebben we een ruime keuze, bijvoorbeeld duurzame powerbanks, waterflessen of bamboeproducten. In de kerstshowroom van ruim driehonderd vierkante meter zijn tientallen samengestelde kerstpakketten opgesteld in een sfeervolle ambiance. “Je kunt bij ons kiezen voor gemak of maatwerk”, vertelt Marriëtte “Wij werken op afspraak, omdat wij alle tijd en aandacht willen besteden aan onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze maximale aandacht geven en alle mogelijkheden met onze klant bespreken.”Afgelopen september lanceerde Complementair voor haar tradionele kerstpakketten een nieuwe website waarvan € 1,00 per online pakket wordt gedoneerd aan de Stichting Onky Donky.

Dagbesteding
Het produceren van duurzame pakketten is niet het enige wat Mariëtte op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen doet. Zij biedt bij Complementair ook dagbesteding aan (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking. “Het is mooi om te zien dat het aanbieden van dagbesteding een oplossing is om een zinvolle invulling te geven aan hun dag”, vertelt Mariëtte. “Bovendien is het goed om met verschillende doelgroepen samen te werken. Je kunt veel van elkaar leren.”

Bedrijfskleding
De afgelopen jaren heeft Complementair zich naast het verkopen van kerstpakketten, relatiegeschenken en gadgets ook gericht op de verkoop van promo-en bedrijfskleding. Dit heeft zo’n vlucht genomen dat besloten is de bedrijfskleding onder te brengen in een aparte showroom en website: www.work-wear.nl.

www.complementair.net

Bron: http://businessinveenendaal.nl/de-veelzijdigheid-van-complementair-premiums-gifts/

Reacties
Categorieën